close
ACHTUNG! Unser OnlineShop ist noch nicht aktiv!
Die bestellten Artikel werden nicht ausgeliefert!
 

Jura Claris White vízszűrő patron

Jura Claris White vízszűrő patron
Jura Claris White vízszűrő patron
Jura Claris White vízszűrő patron
Jura Claris White vízszűrő patron
  • A CLARIS vízszűrő patron egyik sajátossága, hogy a tartályba öntött csapvíz mennyiségétől és minőségétől függetlenül képes a szűrés elvégzésére. Teljesen mindegy, hogy hol vagyunk, a minőség változatlan marad. A szűrő gondoskodik róla, hogy mindig optimális mennyiségű vízkő maradjon, még alacsony vízkeménység fennállása esetén is. Kiszűri a vízből a szennyeződéseket úgy, hogy a kellő mennyiségű ásványi anyagok és fluoridok, amelyek befolyásolják a víz ízét, megmaradjanak. Így érhetünk el a kiváló megfelelő minőségű szűrt vizet, melyből kiváló minőségű Espresso készíthető.
  • Ha a CLARIS szűrőpatront rendeltetésszerűen használjuk, egyáltalán nincs szükség a készülék vízkőtelenítésére. Ezzel a megoldással amellett, hogy kényelmes, időt takarítunk meg. A szűrőpatron meghosszabítja készülék élettartamát, így nem lesz vízkőlerakódás sem a fűtőszálakon, sem pedig a szivattyún.
  • Csak eredeti CLARIS szűrőpatront használjon, hiszen ezek kompatibilisek teljesen a JURA készülékekkel. Vásárláskor keresse a JURA logót és csak hivatalos JURA forgalmazótól vásároljon!
  • A szűrőpatront úgy fejlesztette ki a JURA, hogy nem érintkezik közvetlenül a kávéval, egyszerűen a víztartályba kell elhelyezni.
  • A CLARIS White szűrőt azokhoz a JURA készülékekhez használja, amelyekben szűrő leszorítója fekete színű
4 999 Ft
Zu den Favoriten
Empfehlen
Drucken
Artikel vergleichen
Fragen zum Artikel
Daten
Bewertungen
Daten
Artikel-Nr.
KP60209
Bewertungen
WebShop System