Saeco Vienna, Buono, Tchibo, Gaggia Syncrony Logic, Amaroy J kazános (felújított 6 hónap garanciával)

Stock: 0 pcs
Saeco Vienna, Buono, Tchibo, Gaggia Syncrony Logic, Amaroy J kazános (felújított 6 hónap garanciával)

A készülék több féle néven került forgalomba így a raktáron levő modell is különböző márkákhoz tartozhat azonban a belső és külső szerkezet megegyezik.

Leírás: 

A könnyen elérhető víz és szemes kávé tartályai, illetve az alkalmazott műszaki megoldások alkalmassá teszik a kisebb irodai és vendéglátóipari igénybevételre (40 adag/nap). Opcionálisan adagszámlálóval is felszerelhető. 

A tetszőlegesen beállítható kávéhosszúság italok mellett forró vizet adagol és gőzöl, mellyel alkalmas tejhab készítésére, cappuccinohoz vagy más tejes italokhoz. 

Tulajdonságok: 

 • Teljesen automata készülék: egyszerre egy vagy két kávéitalt készíthetsz szemes és őrölt kávéból, melynek beállításait könnyen személyre szabhatod és el is mentheted, ahogyan csak szeretnéd.
 • Forró víz funkció: ha kedved támadna teázni, egyszerűen elkészítheted.
 • Gőz funkció, tejhabosítás: A panarello gőzölő csővel krémes és sűrű tejhabot varázsolhatsz a cappuccino-hoz, latte macchiato-hoz vagy más tejes italokhoz.
 • Manuálisan szabályozható kávéhosszúság: az italok hosszúságát tetszőlegesen beállíthatod és el is mentheted, hogy mindig egyszerűen el tud készíteni a kedvenc italod. Ristretto, espresso, lungo, doppio, americano, óhajod szerint.
 • Őrlésfinomság állítás: A különböző típusú kávékhoz eltérő őrlési finomság szükséges a tökéletes végeredményhez. Az őrlés szemcseméretét könnyen beállíthatod, az intenzív pörkölésű olajos kávéktól (durvább őrlés) a világosan pörkölt lágyabb (finomabb őrlés) fajtákig, hogy mindig kifogástalan itallal kényeztethesd magad.
 • Őrlésmennyiség állítás: A központi aromaválasztó gombbal egy mozdulat csupán és már kortyolhatod is az intenzív vagy testes eszpresszót, esetleg a lágy délutáni kávéitalodat, ahogy jól esik.
 • Acél őrlőkések: garantálják minden fajta kávészem optimális és egyenletes őrlését. Kopásálló és tartós konstrukció.
 • Rozsdamentes kazán: Ideális hőmérsékletű vizet biztosít a kávékészítéshez és jobban ellenáll a vízkőnek.
 • Nagy nyomású vízpumpa: biztosítja a megfelelő nyomást a kávékészítéshez, hogy a kávéból kioldódhasson az összes értékes íz és aroma és egy mogyoróbarna sűrű krémréteg alakuljon ki az ital tetején.
 • Előáztatásos kávékészítési mód: Az első fázisban egy kis mennyiségű vízzel megnedvesíti az őrleményt, kis ideig előáztatva azt, majd a forró vizet magas nyomással préseli át az őrölt kávén. A hosszabb kivonatolási folyamat eredménye a tökéletes, aroma dús kávé italok mellyel elkápráztathatod családodat vagy vendégeidet.
 • Csészemelegítő felület: melegen tartja a csészéket, hogy azok ne hűtsék vissza a kávéitalt.
 • Állítható magasságú kávékifolyó: alá befér a kedvenc bögréd épp úgy, mint egy kicsi presszós pohár. Csak egyszerűen állítsd be a kifolyót, így egy csepp kávé sem fog kárba veszni, mert a jóból sosem elég.
 • Opcionális adagszámláló: segítségével pontosan nyomon követheted a forgalmat. Ezzel a funkcióval elkerülheted az illetéktelen kávégép használatot.
 • Ellenőrző funkciók: egyértelműen figyelmeztetnek, ha elfogy a víz, a kávé vagy valamilyen alkatrész nincs a helyén.
 • Kivehető központi egység: ez a belső egység tömöríti össze az őrölt kávét, itt találkozik a kávé a vízzel és végül ez a mechanikus szerkezet üríti a zaccot a zaccfiókba. Az élettartam és a higiénia miatt a hatékony tisztíthatósága kiemelten fontos, ezért egyedülálló módon, a komplett szerkezet, egy mozdulattal, kivehető a készülékből és egyszerűen csap víz alatt eltakarítható. Így mindig tiszta és íz gazdag kávéitalokat készíthetsz és biztosíthatod a hosszú élettartamot.
65 000 Ft
Out of stock
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Info
Opinions
Info
Stock
0 pcs
Article No.
KP992296
Opinions
WebShop System