Raypath fehér mini törlőkendő

Raypath fehér mini törlőkendő

Alkalmas olyan piszkos felületekhez, amelyeket nem károsít a nagy mennyiségű víz.

 

MÉRETEK

15 x 18 cm

 

Használt nedves

4 100 Ft (3 228 Ft + Áfa)
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

- konyhai felszerelés (beleértve az edényeket és evőeszközöket) és fürdőszobai eszközök, Konyhai (beleértve az edényeket és evőeszközöket), háztartási gépek, üveg és műanyag tárgyak, különféle lakkozott lakkozott tárgyak, fémfelületek, gumi, kárpitozott, szőnyegek, vízálló tapéta és falak (vízálló felülettel), háziállatok szőre, kemény gyümölcsök és szobanövények.

 

- Nagyon hatékony a zsíros, zsíros foltok (beszáradt is), korom, festék, tinta, nikotin és kozmetikumok okozta foltok eltávolítására. és kozmetikumok, rovarfoltok és vízkőlerakódások Víz

 

ELŐKÉSZÍTÉS:
Nedvesítse be a törlőkendőt langyos vagy hideg vízben, és csavarja ki.

 

RENDELTETÉSSZERŰ HASZNÁLAT:

A nedves szálak felbontják a szennyeződést a piszkos felület pórusaiban, emulzió képződését okozva, amelyet végül a napsugár kendővel kell eltávolítani.
A fehér mini törlőkendő ajánlott a háztartási berendezések, szőnyegek, padlóburkolatok, autókarosszériák, valamint állati bundák és szőrmék felületeinek tisztítására.

 

KARBANTARTÁS:

Kézzel szürke szappannal vagy mosógépben legfeljebb 60oC-os hőmérsékleten, textilpuhítószer nélkül mosható. Mosás után lógassa ki száradásra.

Adatok
Cikkszám
KP101
Vélemények
Webáruház készítés