Raypath koncentrált mosófolyadék nano-ezüsttel - fekete és sötét szövetek

Raypath koncentrált mosófolyadék nano-ezüsttel - fekete és sötét szövetek

A kolloid ezüstöt tartalmazó mosószerkoncentrátum antibakteriális és gombaellenes tulajdonságokkal ruházza fel a mosott ruhákat. Biztosítja a textíliák kiváló tisztaságát és ápolását. Megőrzi a ruhák tartósságát és a színek intenzitását. Tartósan friss illatot ad.

 

A környezetbarát koncentrált formula akár 17 mosást is lehetővé tesz. Ideális mosógépben való mosáshoz minden típusú textíliához, valamint Raypath tisztítószerekhez.

4 100 Ft (3 228 Ft + Áfa)
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

ÖSSZETEVŐK: 5 - 15% anionos tenzidek, 5 - 15% nem ionos tenzidek, <5% szappan, <5% foszfonátok, <5% EDTA és sói, enzimek, kolloid ezüst. Illatanyag-összetétel : Geraniol, butilfenil, metilpropionál, citronellol, tartósítószerek : metilizotiazolinon, metilklorizotiazolinon.

 

VESZÉLY: Gyermekektől elzárva tartandó. Ne keverje más termékekkel. Irritálja a szemet. Szembe jutás esetén több percig óvatosan öblítse ki vízzel. Vegye ki a kontaktlencsét, és folytassa az öblítést. Ha az irritáció továbbra is fennáll, forduljon orvoshoz, és mutassa meg neki a címkét vagy a tartályt.

 

Adatok
Cikkszám
KP2514
Vélemények
Webáruház készítés